Har ni Hort den om Pippi, Negerkungen och Sighsten?

Home / Har ni Hort den om Pippi, Negerkungen och Sighsten?

Ska akan Gomma Undan och menyensor Eller återerövra och avdramatisera? Kansk istället Vridi järnrören ur de intellektuella dvärgarnas besudlade Hander, genom att Daraa SNOP skitiga och ta tungor Tillbaka missbrukade uttryck och symboler? Förädla det lumpna tankegodset up eftertanke och konstruktivitet?
manga Langa tahun sedan skrev jag en teks Sighsten Herrgard. Tillsammans gjorde ada den panjang sampai en uppmärksammad reklamspot för Aidsjouren / Noaks bahtera inte SA Manga tahun sedan skrev om jag det Har:.

apresiasi Bara en Tanke baik Nar Tom Pippi riskerar bli …

Övrigt Kunde Val Andari Hennes gel Fatt Kung BLI i Afrika, istället peti kung, det HADE dimasak coolt ..

& amp; amp; nbsp;

Sighsten och det Svara

Untuk drygt tjugo DENGAN sedan gjorde jag en REKLAMFILM med Sighsten Herrgard. Minnie som er MUNGKIN med eller inte … Sighsten MUNGKIN desain modelejon, omslagspojke och festprisse. Väggen untuk badrum på sitt HADE han Bilder och Konst, bl.a. Annat signerat Porträtt på ett Prinsessan Lilian, “A Sighsten orang yang paling indah di dunia.” Han van blev min. Ada Kanda varandra bawah en tid peta. Innan Han Gick bort.

Jag hade andra Vänner ocks, Langt dari Sighstens glamor Värld … Viļķene jag själv Aldrig MAY en del av. Mina akan Vänner Drog Garna Grove skämt om Sighsten, särskilt Nar Anda SATT dengan BASTUN, efter att på machomäns di sprungit Flera mil för att komm perjalanan ke Stockholm Marathon, Eller pucklat på en innebandymatch varandra bawah. “Vet ni Varför ALLTID Sighsten finklädd ini? Karena, AR det att han snart ga ska bort” … Garvades Så och det. Sighsten Herrgard MAY den som Ett Forst jaket AIDS Ansikte i Sverige.

Jag funderade itu på det DAR. Varför bögskräcken Maste ta Mr. uttryck untuk förråande skämt, Varför det så MAY Farligt, Varför pria alltid Maste overdrive för att inte att pria själv bevisa tillhörde Sammi tvivelaktiga Skara? Rädslan Det Okanda, som ska Bort skämtas pria så som … ocks Latt övergår dengan komputer fördömande topi. IDAG Sverigedemokraterna, inte att förglömma.

Jag Fick en IDE. En REKLAMFILM AIDS-jouren / Noaks Ark Dar Sighsten berättar bastuhistoria en om Mr. själv … och sen tar UDDEN av den. Jag branschen på testade IDEN NAGRA AIDS. De flesta blev Radda peti mati. Det BER patungan Prata inte om det med Sighsten, Hur ska ta han det?

Jaguar kontaktade Sighsten. “Jag Skull Vilja Gora en REKLAMFILM … och jag vill att du en av berättar Sun Dar historierna om penggalian själv”. Självklart tahu Sighsten, Viļķene jävla bra IDE.

Lv lørdag eftermiddag HADE akan Riggat för inspelning. En som pressening bakgrund, lite snyggt Ljus, 35mm, avskalat sewa och. På förmiddagen ringde Sighsten. “Hamtaro du MIG”? Jika du dokter hewan jag inte så mycket Orkar baik. Vad ska jag ta på mig förresten? “Ya, du ju kekuatan suara finklädd tahu jag, det är det som är ju poängen. Oke, Sighsten tahu.” Jag tar AIDS-Uniformen “

Tidig eftermiddag parkerar jag på Upplandsgatan, knappar di portkoden dengan memanggil. Sighsten öppnar kritstrecksrandig” tiga potong suite “Vet. Du VAD har du för portkod, Sager jag? Ya, pergi … Sager Sighsten? Det är ju pengajuan menit Farmors parfym, jag Sager, Sager 4711th Kontrol det om menggali? … Och så garvar hejdlöst ada.

Inspelningen gar i ett nafs. TVA Eller tiga tagningar “Det gar raett manga Sighstenhistorier sekarang. Har har ni Hort den t.ex. Vet ni Varför Sighsten alltid dari finklädd ini? Karena AR det att han Gar snart ska bort … Det är Anda Radda, om skämtar det ada. Ta Reda Pa fakta istället. Cincin AIDS jouren SA jauh ni Veta “IDAG har filmen hittat up youtube

Det är av ke Slutet åttiotalet, Langt Innan kommersiella TV Channels invaderat trots Oss har rentang filmen det som en löpeld SVT ….: s Anslagstavlan, TV3, flygplatser reklamkanaler Pa järnvägsstationer, informasi Den statlig AIDS delegationen Gor en enkät gymnasieskolorna. Viļķene rangka ni vill AIDS köpcentra.? Sighsten överlycklig och är MIG Skriver naik dari New York. “Anda Vill adalah Sighsten untuk Skolan”. En Manado Senaru Han dengan memberi. Begravningen Gustav Vasa Kyrka är välbesökt. Kanda och Okanda tar Farväl.

Sighsten hade MIG ALLTID dimasak en orang som en representerade ytlig låtsasvärld itu Värld jag MAY Helt ointresserad av, Värld jag en nog Innerst Inne föraktade … SA pria en Dag Klīveru Mitt Liv … Han Han är dödsdömd Jag tvingas omvärdera Väldigt mycket. Han., ytans omslagspojke. Jag och cyniker Formenti tanpa pamrih. Ada Mots, ada blir peta Vänner för en TID .. . pria skrattar Tillsammans pakaian ada ocks ke det berat … Sighsten blev min Hjalte

& amp; amp; nbsp;.

& amp; amp; nbsp;


“” border = “0” src=”https://pixel.wp.com/b.gif?host=bengtericsson.wordpress.com&blog=12354309&post=377&subd=bengtericsson&ref=&feed=1″ width = “1” height = “1” />

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>